IT-Staffing IT Professionals

Onderscheidende dienstverlener

IT-Staffing IT Professionals

IT-Staffing detacheert zo'n 3500 freelance IT-specialisten bij het merendeel van de Nederlandse Top 200 organisaties. Daarmee zijn ze marktleider in de detachering van freelance IT-professionals. Kwaliteit staat bij IT-Staffing bovenaan, dat blijkt naast de goede matching-score onder meer uit de ISO 9001, NEN en MVO certificeringen. Financieel zijn we een zeer solide organisatie met een D&B-rating van 3A-1 (beste rating en minimaal risico).

IT-Staffing is al sinds 1986 een onderscheidende dienstverlener in het detacheren van freelance ICT- en business professionals.We bedienen een groot scala van bedrijven, zowel profit als non-profit organisaties.

Voor Opdrachtgevers

Wij geloven dat de flexibele schil bij organisaties een steeds belangrijkere rol gaat spelen om innovatie, slagkracht en flexibiliteit te garanderen. We zien het als onze missie om dit perfect voor onze klanten te regelen.

Deze missie vullen we concreet in door enerzijds te focussen op ontzorging van de klant en anderzijds het objectief selecteren van de perfecte kandidaat. Dit doen we vanuit een positie van 'customer intimacy' waardoor we de vraag van de klant kennen en begrijpen zodat de beste oplossing kan worden gevonden.

Ontzorging van de klant
IT-Staffing is een betrouwbaar en betrokken gesprekspartner met focus op de interne organisatie, cultuur en behoefte(n) van de klant. Wij optimaliseren het inhuur proces van matching tot aan facturatie en maken het inhuur proces volledig risicovrij, compliant, inzichtelijk en beheersbaar.

De perfecte kandidaat
Juist omdat we met freelancers werken is kwaliteit onze enige wijze van selectie. We zijn niet bevooroordeeld door specialisten die bij ons 'op de bank zitten', want die hebben we niet. Vraag en aanbod brengen wij op objectieve, effectieve en efficiënte manier bij elkaar.


Voor Zelfstandig Professionals

IT-Staffing is de grootste detacheerder voor Zelfstandige IT-Professionals en detacheren jaarlijks zo'n 3500 freelancers. Het is daarom interessant om bij IT-Staffing ingeschreven te staan. We hebben een grote diversiteit aan IT-opdrachten en IT-opdrachtgevers. Natuurlijk zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren IT-ers om deze opdrachten uit te voeren. Door je gratis in te schrijven bij IT-Staffing ben je tot niets verplicht.

Liever niet als freelancer aan de slag?
Ben je er nog niet aan toe om als freelancer aan de slag te gaan maar wil je wel flexibel aan het werk, dan kunnen we je ook een tijdelijke arbeidsovereenkomst aanbieden, of wellicht is de Zelfstandige Zonder Var (ZZV) oplossing voor jou interessant.

Gratis CV-check
Je hebt maar één kans voor een eerste indruk, voor een freelancer is dit vaak zijn Curriculum Vitae. Bij aanmelding bellen we je op om een betere indruk van je te krijgen en om feedback te geven op je CV voor een optimale inzetbaarheid. Dit zullen inhoudelijke tips zijn die aan de hand van het gesprek naar boven komen, maar ook de layout en manier van opschrijven zullen aan de orde komen. Mocht je al ingeschreven staan bij IT-Staffing en behoefte hebben om je CV (opnieuw) te laten checken, neem dan gerust contact met ons op.

Coaching voor Freelancers
IT-Staffing kan freelancers die ondersteuning nodig hebben in hun loopbaan een spiegel voorhouden. Deze spiegel komt in de vorm van een gesprek met een coach. Afhankelijk van het eerste gesprek wordt een coachingstraject ingezet. In dit coachingstraject worden de vraagstukken van de freelancer in kaart gebracht. Daarnaast worden de aanwezige en benodigde competenties met elkaar vergeleken en wordt aan de hand van deze verschillen een verbetertraject in gang gezet. Afhankelijk van de vraag wordt eenmalig een paar uur coaching of maandelijkse sessies voor langere termijn ingezet.


Contactgegevens

IT-Staffing Nederland B.V.

Fultonbaan 6

3439 NE Nieuwegein

KvK-nummer: 11020532

T (0)30 600 15 00

F (0)30 600 15 99

www.it-staffing.nl

info@it-staffing.nl

Contact Algemeen

Adres

De Staffing Groep
Fultonbaan 2
3439 NE Nieuwegein

Telefoon / fax

T (0)30 600 15 00
F (0)30 600 15 99

Email

info@destaffinggroep.nl