IP-Staffing non-IT Interim Professionals

IP-Staffing begrijpt de vraag van de klant

IP-Staffing non-IT Interim Professionals

IP-Staffing richt zich sinds begin 2013 op Interim Professionals van vakgebieden buiten de IT zoals HR, juridische zaken, financiën, engineering en marketing & communicatie. Een gespecialiseerd team van recruiters is bij IP-Staffing actief met het benaderen van de benodigde experts. IP-Staffing heeft inmiddels raamovereenkomsten met enkele van haar grotere opdrachtgevers gesloten.

De Staffing Groep komt met IP-Staffing tegemoet aan een toenemende vraag uit de markt naar 'andere' interim professionals. Ook bij deze nieuwe activiteit staat de kernwaarde kwaliteit centraal: vanuit een positie van 'customer intimacy' kent en begrijpt IP-Staffing de vraag van de klant en zoekt samen met die klant naar de beste oplossing.

Wessel van Alphen, oprichter van De Staffing Groep:


"De markt voor zelfstandig professionals groeit gestaag. Voorheen waren het vooral IT-specialisten die zelfstandig aan de slag gingen, maar tegenwoordig bieden experts uit allerlei andere beroepsgroepen zich aan voor projectmatig werk. Ons initiatief past goed in een steeds dynamischer arbeidsmarkt. Wij kunnen partijen niet alleen matchen maar ook zowel kandidaat als opdrachtgever alle contractuele zaken (fiscaal, juridisch, administratief) uit handen nemen. Dit biedt over en weer meer zekerheid, terwijl toch de dynamiek gehandhaafd blijft."

Voor Opdrachtgevers

Wij geloven dat het tijdelijk inzetten van toegewijde, deskundige en onafhankelijke professionals leidt tot nieuwe inzichten waarmee een impactvolle bijdrage wordt geleverd aan de innovatiekracht, productiviteit en daarmee het succes van onze klanten en professionals. Dit bereiken wij door het optimaal verbinden van de behoefte bij klanten aan hoogwaardige kennis en ervaring met de inzet van door ons geselecteerde en gekwalificeerde professionals. We doen dit vanuit een positie van 'customer intimacy' waardoor we de vraag van de klant kennen en begrijpen zodat de beste oplossing kan worden gevonden.

Ontzorging van de klant
IP-Staffing is een betrouwbaar en betrokken gesprekspartner met focus op de interne organisatie, cultuur en behoefte(n) van de klant. Wij optimaliseren het inhuur proces van matching tot aan facturatie en maken het inhuur proces volledig risicovrij, compliant, inzichtelijk en beheersbaar.

De perfecte kandidaat
Juist omdat we met freelancers werken is kwaliteit onze enige wijze van selectie. We zijn niet bevooroordeeld door specialisten die bij ons 'op de bank zitten', want die hebben we niet. Vraag en aanbod brengen wij op objectieve, effectieve en efficiënte manier bij elkaar.


Voor Zelfstandig Professionals

IP-Staffing heeft inmiddels raamovereenkomsten met enkele van haar grotere opdrachtgevers gesloten. Als freelancer is het dus interessant om bij ons bekend te zijn want natuurlijk zijn we altijd op zoek naar enthousiaste en ervaren freelancers om deze opdrachten uit te voeren. Door je gratis in te schrijven bij IP-Staffing ben je tot niets verplicht.

Liever niet als freelancer aan de slag?
Ben je er nog niet aan toe om als freelancer aan de slag te gaan maar wil je wel flexibel aan het werk, dan kunnen we je ook een tijdelijke arbeidsovereenkomst aanbieden, of wellicht is de Zelfstandige Zonder Var (ZZV) oplossing voor jou interessant.

Gratis CV-check
Je hebt maar één kans voor een eerste indruk, voor een freelancer is dit vaak zijn Curriculum Vitae. Bij aanmelding bellen we je op om een betere indruk van je te krijgen en om feedback te geven op je CV voor een optimale inzetbaarheid. Dit zullen inhoudelijke tips zijn die aan de hand van het gesprek naar boven komen, maar ook de layout en manier van opschrijven zullen aan de orde komen. Mocht je al ingeschreven staan bij IP-Staffing en behoefte hebben om je CV (opnieuw) te laten checken, neem dan gerust contact met ons op.

Coaching voor Freelancers
IP-Staffing kan freelancers die ondersteuning nodig hebben in hun loopbaan een spiegel voorhouden. Deze spiegel komt in de vorm van een gesprek met een coach. Afhankelijk van het eerste gesprek wordt een coachingstraject ingezet. In dit coachingstraject worden de vraagstukken van de freelancer in kaart gebracht. Daarnaast worden de aanwezige en benodigde competenties met elkaar vergeleken en wordt aan de hand van deze verschillen een verbetertraject in gang gezet. Afhankelijk van de vraag wordt eenmalig een paar uur coaching of maandelijkse sessies voor langere termijn ingezet.


Contactgegevens

IP-Staffing B.V.

Fultonbaan 6

3439 NE Nieuwegein

KvK-nummer: 55651607

T (0)30 600 15 00

F (0)30 600 15 99

www.ip-staffing.nl

info@ip-staffing.nl

Contact Algemeen

Adres

De Staffing Groep
Fultonbaan 2
3439 NE Nieuwegein

Telefoon / fax

T (0)30 600 15 00
F (0)30 600 15 99

Email

info@destaffinggroep.nl