GP-Staffing Government Professionals

Politieke ervaring op waarde geschat

GP-Staffing Government Professionals

GP-Staffing plaatst voormalige ambtsdragers uit het publieke domein (zoals burgemeesters, wethouders, Tweede Kamerleden, ministers, staatssecretarissen, gedeputeerden, watergraven etc.) bij projecten in bedrijven, bij overheden en maatschappelijke organisaties. Het initiatief van GP-Staffing komt van voormalig minister en burgemeester Gerd Leers die als adviseur verbonden is aan De Staffing Groep en zeer nauw betrokken is.

Name goes here
Name goes here

Gerd Leers is blij dat zijn geesteskind nu binnen De Staffing Groep concreet vorm krijgt: "Dit bedrijf staat voor kwaliteit, baanbrekend werk en lef. Bovendien ervaar ik een persoonlijke klik met oprichter Wessel van Alphen. Ex-politici hebben specifieke kennis en kwaliteiten die van grote waarde kunnen zijn binnen bedrijven. Zeker ook relevant in de context van de overdracht van taken vanuit de rijksoverheid naar lagere overheden, het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven. Voor de politiek zou dit een goede ontwikkeling moeten zijn, omdat goede mensen minder angstig hoeven te zijn om de overstap naar de politiek te maken, omdat ze zien dat volop carrièremogelijkheden zijn na de bestuurlijke loopbaan."

De introductie van GP-Staffing is een belangrijke mijlpaal voor De Staffing Groep. Oprichter Wessel van Alphen: "Het geheim van het succes en de kernwaarde van IT-Staffing is "kwaliteit" en dat element is ook leidend voor GP-staffing. Onder politici is veel kwaliteit beschikbaar die bedrijven en organisaties kan helpen in het managen van nieuwe ontwikkelingen en stakeholders. Elke kandidaat zal een assessment ondergaan om een scherp beeld te krijgen van kwaliteiten en beperkingen om een goede match zeker te stellen."

Voor Opdrachtgevers

Onderwerpen waarbij voormalige politici of bestuurders waarde kunnen toevoegen zijn er volop en ze zijn zeer gevarieerd. Van bedrijven die te maken hebben met aanbesteding van overheidsopdrachten of MKB-partijen die exportmogelijkheden in kaart willen brengen, tot aan regionale samenwerking van lagere overheden, stakeholder management (reputatie managen door contacten aan te gaan met belangengroeperingen) en integriteit, dat nu ook in bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties een belangrijk thema is.


Voor Zelfstandig Professionals

Bent u (voormalig) ambtsdragers uit het publieke domein, zoals burgemeesters, wethouders, Tweede Kamerleden, ministers, staatssecretarissen, gedeputeerden, watergraven etc. en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Kijk op de GP-Staffing website voor meer informatie en op welke manier u zich aan kan melden voor een vrijblijvend gesprek.


Contactgegevens

GP-Staffing B.V.

Fultonbaan 6

3439 NE Nieuwegein

KvK-nummer: 58662596

T (0)30 600 15 00

F (0)30 600 15 99

www.gp-staffing.nl

info@it-staffing.nl

Contact Algemeen

Adres

De Staffing Groep
Fultonbaan 2
3439 NE Nieuwegein

Telefoon / fax

T (0)30 600 15 00
F (0)30 600 15 99

Email

info@destaffinggroep.nl