Factureren gaat voortaan andersVersnelde betaling

 • Ander e-mailadres voor het inleveren van je factuur
 • Optioneel een snellere betaling

Hoe werkt het?

Als ondernemer wil je het liefst zo snel mogelijk over je geld beschikken. Wij hanteren een marktconforme betalingstermijn, maar we kunnen het ons goed voorstellen dat je sneller je geld wilt ontvangen. Wij kunnen je factuur versneld betalen! Zie hieronder de verschillende opties.

Factuur-betaalopties

High-Speed betalingKosten: 3%

Betaling binnen 3 werkdagen!

Het enige wat jij hoeft te doen is 3% in mindering te brengen op je factuur excl. BTW totaalbedrag. Deze vermindering noem je: Kosten High-Speed betaling. Dat is alles.

Stuur je factuur naar: versneldbetalen@destaffinggroep.nl Wij doen de rest en betalen je factuur gegarandeerd binnen 3 werkdagen!

Voorbeeld factuur

Premium betalingKosten: 2%

Betaling binnen 8 werkdagen!

Het enige wat jij hoeft te doen is 2% in mindering te brengen op je factuur excl. BTW totaalbedrag. Deze vermindering noem je: Kosten Premium betaling. Dat is alles.

Stuur je factuur naar: versneldbetalen@destaffinggroep.nl Wij doen de rest en betalen je factuur gegarandeerd binnen 8 werkdagen!

Voorbeeld factuur

Basic betalingKosten: n.v.t.

Betaling binnen de normale betalingstermijn.

Wij brengen alleen kosten in rekening als wij jouw factuur versneld moeten betalen. Voor een normale factuur brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.

Stuur je factuur naar: basisfactuur@destaffinggroep.nl Wij betalen je factuur binnen de normale en afgesproken betalingstermijn!

Maak je eigen keuze

Je kunt sneller en gegarandeerd betaald krijgen. Hoe? Simpel, geef in je factuur de correcte korting met vermelding en mail deze naar het speciale emailadres en het is geregeld.

Onbetwiste factuur

Zorg ervoor dat elke factuur die je ons stuurt met of zonder versneld betalen aan alle gebruikelijke eisen voldoet. Dit is inclusief het correcte aantal uren en uurtarief.

Voorbeeld factuur

Let op! Na 1 oktober 2015 is ons emailadres veranderd.

De Staffing Groep begrijpt dat facturatie een belangrijk onderdeel is van een prettige samenwerking. Vandaar dat we jouw factuur zo snel mogelijk in behandeling willen nemen. We hebben daarom besloten om de communicatie te versimpelen. We geven je daarbij ook de optie om sneller je geld te ontvangen.

Direct starten

Lees op deze pagina de genoemde 3 facturatie opties goed door.

Gebruik voortaan de bovenstaande e-mailadressen zodat we ook jouw factuur direct in behandeling kunnen nemen. Je kunt gelijk gebruik maken van de nieuwe emailadressen.

Let op!

Volg de instructies voor High-Speed, Premium of Basic betaling zodat deze correct en tijdig wordt betaald en stuur je factuur per e-mail naar het juiste e-mailadres.

Veel gestelde vragen

 • Ik heb een vraag over een ingediende factuur, bij wie moet ik zijn?
  Als je een vraag hebt over een ingediende factuur (bijvoorbeeld wanneer deze betaald gaat worden oid) dan kan je je vraag mailen naar: crediteuren@destaffinggroep.nl
 • Wanneer kan ik een factuur het best opsturen?
  De factuur kan opgestuurd worden wanneer de periode waar de factuur over gaat is afgesloten.
 • Op welke manier kan ik een factuur inleveren?
  Stuur je factuur naar het mailadres welke van toepassing is op de factuur. Dit zijn de adressen:

  Basic betaling
  basicfactuur@destaffinggroep.nl

  High-Speed betaling
  versneldbetalen@destaffinggroep.nl

  Premium betaling
  versneldbetalen@destaffinggroep.nl
 • Ik wil gebruik maken van High-Speed versneld betalen binnen 3 werkdagen. Wat moet ik doen?
  Wij brengen kosten in rekening om gebruik te maken van een versnelde betaling.

  Vermeld duidelijk op je factuur:
  High Speed versnelde betaling en breng 3% in mindering op het ex. btw totaalbedrag. Stuur daarna de factuur naar: versneldbetalen@destaffinggroep.nl en wij doen de rest. Wij betalen je factuur gegarandeerd binnen 3 werkdagen.
 • Ik wil gebruik maken van Premium versneld betalen binnen 8 werkdagen. Wat moet ik doen?
  Wij brengen kosten in rekening om gebruik te maken van een versnelde betaling.

  Vermeld duidelijk op je factuur:
  Premium versnelde betaling en breng 2% in mindering op het ex. btw totaalbedrag. Stuur daarna de factuur naar: versneldbetalen@destaffinggroep.nl en wij doen de rest. Wij betalen je factuur gegarandeerd binnen 8 werkdagen.
 • Aan welke eisen voldoet een correcte factuur?
  Voor het opstellen van een factuur zijn er door de belastingdienst factuureisen geformuleerd. Zie het voorbeeld op de website van de belastingdienst. Uiteraard sluit je gefactureerde aan met de uren en of declaraties zoals geaccordeerd door de klant.
 • Wat gebeurt er als de factuur niet correct is?
  Als de factuur niet is opgesteld volgens de factuureisen van de belastingdienst, dan kunnen wij de factuur niet opnemen in onze administratie. We kunnen je factuur niet betalen als je factuur afwijkt van wat geaccordeerd is door de klant. Wij streven er naar om dit voor vervaldatum bij je te melden.
 • Wat gebeurt er als ik de factuur naar het verkeerde emailadres stuur?
  Deze kunnen vertraging opleveren in de verwerking en betaling.
 • Ik wil geen gebruik maken van een versnelde betaling, wat dan?
  Stuur je factuur naar: basicfactuur@destaffinggroep.nl en wij betalen je factuur binnen de normale en afgesproken betalingstermijn.
 • Ik wil geen extra kosten maken voor mijn factuur?
  Wij brengen alleen kosten in rekening als wij jouw factuur op jouw verzoek versneld moeten betalen binnen 3 of 8 werkdagen.

  Voor een normale factuur met een normale en afgesproken betalingstermijn brengen wij uiteraard geen kosten in rekening.
  Stuur je factuur naar: basicfactuur@destaffinggroep.nl en wij betalen je factuur binnen de normale en afgesproken betalingstermijn.